Filip & Company a asistat Coöperatieve Rabobank U.A. în procesul de acordare a două finanţări

Casa de avocatură Filip & Company a asistat banca olandeză Coöperatieve Rabobank U.A. în procesul de acordare a două finanţari în valoare totală de aproximativ 37 milioane de euro către operatorul portuar Umex S.A.. Scopul primului împrumut este de a finanţa achiziţia şi instalarea unui siloz în Portul Constanţa, iar cel de-al doilea împrumut va finanţa construirea unei magazii de marfuri vrac în Portul Constanţa, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Creditul este garantat printr-o poliţă emisă de EKF, agenţia de credite de export din Danemarca. În acest proiect, echipa Filip & Company a lucrat alături de casa de avocatură internaţională Freshfields Bruckhaus Deringer, mai precizează sursa.

Alexandra Manciulea, a declarat: “Această tranzacţie se adaugă bogatului nostru palmares în sectorul de finanţări, fiind implicaţi în numeroase tranzacţii de acest tip în ultimii ani. Suntem încântaţi că am avut oportunitatea de a asista Coöperatieve Rabobank U.A în cadrul acestor proiecte şi ne bucurăm să vedem că există în continuare un apetit susţinut din partea băncilor europene pasaportate în România pentru finanţarea proiectelor din ţara noastră”.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de Alexandru Bîrsan şi Alexandra Manciulea, parteneri, iar Camelia Ianţuc (associate) se evidenţiează ca un membru esenţial al echipei de proiect.

Share this

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Continuous recruitment

  Webinars

   Think ahead! Practice at Filip & Company!

    Vrei să știi cum îți vom utiliza datele cu caracter personal? Click aici pentru mai multe detalii.

    Continuous recruitment

     Think ahead! Practice at Filip & Company!

      Vrei să știi cum îți vom utiliza datele cu caracter personal? Click aici pentru mai multe detalii.

      Webinars